Monday, March 12, 2012

Awek Baru Nak Kencang - Liana Rafiai (Gambar) dari Adnan Sempit 2

Mereka yang dah tengok Adnan Sempit 2, ramai yang kata kelakar. Mungkin lebih kelakar daripada filem pertama. Boleh tahan la, kami dah tengok. Tapi ini bukan review filem, kami nak fokus pada satu scene dalam filem tu. Kawan-kawan kami yang dah tengok filem ni semuanya komen pada scene ni:

Scene yang dimaksudkan


Kami bukan nak komen pasal Adnan main gitar, obviously, tapi pada awek seksi baju kuning yang beli burger tu. Karekter tiada nama, suara pun macam dah dub dengan suara orang lain.

Kami tanya-tanya orang siapa pelakon ni, sorang pun tak kenal. Maka terpaksa la buat kerja detektif sikit. Dalam kredit, pelakon yang melakonkan watak Cikaro ini (memang ni nama watakdalam kredit...) ialah Liana Rafiai.

Siapa dia ni? Jangan gelojoh, kami nak introduce la ni.

Masa tayangan media Adnan Sempit 2



Nama: Nurliana Mohd Rafiai
Besday: 12 Sep 1982 (Virgo)

Asal: Ipoh

Karier: Model, Pelakon, stewardess MAS,

Filem: Ngongkrong (akan datang)
, X (tahun lepas), Adnan Sempit 2
Hobi: Karaoke, Pegi jalan-jalan, rock climbing, baca buku
Tinggi: 169cm
Ukuran badan: 32 - 27 - 37



Gambar profile @LianaRafiai


Ini bukan anak dia, jangan risau





Sembang Kencang:
Tak cukup seksi? Ini je? Jangan underestimate BlogKencang... belum habis lagi. Skrol ke bawah.


















Liana ni pernah masuk pertandingan Malaysian Dreamgirl Season 2, rancangan realiti online 3 tahun lepas. Dengan menggunakan search keyword yang kreatif, kami jumpa banyak juga gambar. Nah.






Gambar pakai baju dalam yang pernah kecoh dalam blog2 meleis dulu



Gambar excercise pun kami jumpa

Cari mana satu dia


Dua dari kiri, memang cute


Gambar-gambar kandid pun kami jumpa





Sembang Kencang Lagi:
Ok. Sekian.

2 orang sembang kencang:

Borak Lebat said...

tetek kecik je,jenis melayut buah betik..tu skali imbas dr ilmu telus pndang aku la..tapi,kecik x kecik,melayut x melayut,dpt kt aku,aku kasi isap smpai kecut puting tu..bior kejang dada dia..

Anonymous said...

make up can be deceiving

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...